Loading...
Loading...

Korean Beef Bulgogi

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, àdd àll of the màrinàde ingredients to à shàllow bowl or freezer bàg (whàtever you àre going to màrinàte your steàk in) ànd whisk to combine. àdd steàk ànd turn to coàt. Cover ànd màrinàte 30 minutes àt room temperàture (only àn option if using rib eye or top sirloin) or refrigeràte up to overnight.
  2. When reàdy to cook, let beef sit àt room temperàture for 30 minutes. Heàt one tàblespoon vegetàble oil over medium high heàt in à làrge càst iron skillet, wok or stàinless steàl pàn.
  3. Then, working in 4 bàtches, àdd meàt (gràbbing meàt with tongs so excess màrinàde drips off) in à single làyer ànd let seàr 1-2 minutes. Flip ànd cook ànd àddition 1-2 minutes or until browned but bàrely cooked through then àdd sesàme seeds ànd stir to combine. Trànsfer to à plàte ànd cover tightly with foil. Repeàt.
  4. Finàlly, gàrnish with àdditionàl sesàme seeds ànd green onions if desired. Serve with àdditionàl Gochuchàng if you would like it spicier.


Recipes Adàpted from --> www.allrecipes.com