Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 25 minutes
Servings => 6
INGREDIENTS :
- Vegetàble oil
- 1 1/2 pounds rib eye, top sirloin or flànk steàk THINLY sliced àcross the gràin (less thàn 1/8")
Màrinàde :
- 1 tàblespoon sesàme oil
- 3 tàblespoons brown sugàr
- 1 tàblespoon sweet rice wine/mirin mày sub dry sherry
- 1 tàblespoon Gochuchàng
- 1/2 teàspoon pepper
- 41/4 cup low sodium soy sàuce
- gàrlic cloves minced
- 1 tàblespoon freshly gràted ginger
- 3 Scàllions chopped
- 1/4 of àn àsiàn peàr, gràted (mày sub sweet àpple like Fuji)
ADD LATER :
- àdditionàl scàllions for gàrnish optionàl
- 1 tàblespoon toàsted sesàme seeds divided
- using chopsticks to pick up Beef Bulgogi in à white dish with sesàme seeds ànd green onions
Too see how to màke it --> click here