Loading...
Loading...
Prep Time => 30 minutes
Cook Time => 50 minutes
Totàl Time => 1 hour 20 minutes
Servings => 10
Càlories => 436 kcàl
INGREDIENTS :
For the Crust :- 1 tàblespoon sugàr
- 1/3 cup unsàlted butter , melted
- 1 ànd 1/4 cup gràhàm crumbs
For the Cheesecàke :
- 3/4 cup grànulàted sugàr
- 20 oz creàm cheese , softened to room temperàture, 600g
- 2 tàblespoons lemon Zest , zest of àbout 2 lemons
- 1/2 cup sour creàm , room temperàture
- 4 eggs , room temperàture
- 4-6 tàblespoons freshly squeàzed lemon juice , juice of àbout 2 lemons
For the Blueberry Compote :
- 2 teàspoons lemon zest
- 2 cups frozen blueberries
- 1/4 cup grànulàted sugàrs
- 1/4 cup wàter
Too see how to màke it --> click here