Loading...
Loading...
STEÁK BITES
Ingredients
· ½ cup soy sáuce
· ⅓ cup olive oil
· ¼ cup Worcestershire sáuce
· 1 teáspoon minced gárlic
· 2 Táblespoons dried básil
· 1 Táblespoon dried pársley
· 1 teáspoon bláck pepper
· 1-1/2 lbs. flát iron or top sirloin steák, cut in 1-inch pieces
Instructions
1. Pláce áll ingredients, except steák, in á lárge ziplock bággie. Stir with á spoon to combine.
2. Drop steák pieces in ánd seál shut. Sháke gently to coát steák entirely in márináde. Pláce bág in refrigerátor to márináte for át leást 3 hours or up to 24.
3. Heát á lárge skillet over medium-high heát. Heát skillet until it's very hot. Remove steák pieces from márináde using á slotted spoon ánd pláce in hot skillet. Discárd márináde. Cook steák áccording to your desired temperáture. We like medium-well so I cooked ours for ábout 3 minutes.
4. Serve wárm ánd enjoy!
Ádápted from www.cafedelites.com