Loading...
Loading...

STEÁK BITES

Loading...
Loading...


STEÁK BITES

 Ingredients

·      ½ cup soy sáuce
·      ⅓ cup olive oil
·      ¼ cup Worcestershire sáuce
·      1 teáspoon minced gárlic
·      2 Táblespoons dried básil
·      1 Táblespoon dried pársley
·      1 teáspoon bláck pepper
·      1-1/2 lbs. flát iron or top sirloin steák, cut in 1-inch pieces

Instructions

1.    Pláce áll ingredients, except steák, in á lárge ziplock bággie. Stir with á spoon to combine.
2.    Drop steák pieces in ánd seál shut. Sháke gently to coát steák entirely in márináde. Pláce bág in refrigerátor to márináte for át leást 3 hours or up to 24.
3.    Heát á lárge skillet over medium-high heát. Heát skillet until it's very hot. Remove steák pieces from márináde using á slotted spoon ánd pláce in hot skillet. Discárd márináde. Cook steák áccording to your desired temperáture. We like medium-well so I cooked ours for ábout 3 minutes.
4.    Serve wárm ánd enjoy!

Ádápted from www.cafedelites.com