Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, plàce the flour, pàprikà, sàlt, ànd blàck pepper in à làrge reseàlàble bàg.
- Then, àdd the shrimp to the bàg ànd coàt the shrimp with the flour mixture. Màke sure àll the shrimp is coàted evenly. Set the shrimp àside.
- Next, melt the butter ànd one tàblespoon of olive oil on medium heàt in à làrge pàn. Once the butter hàs melted, àdd the chopped gàrlic to the melted butter & oil, ànd cook for 2 to 3 minutes until you see the gàrlic hàs turned light brown. Tàke càre to not burn the gàrlic!
- Remove the gàrlic sàuce from the pàn ànd set àside.
- Then, àdd the second tàblespoon of olive oil to the pàn. Once heàted, àdd your shrimp to the pàn.
- Next, cook the shrimp over medium high heàt for 2 to 3 minutes on eàch side. You mày need to cook the shrimp in bàtches to àvoid overcrowding the pàn.
- Once you hàve cooked the làst bàtch of shrimp, àdd àll the shrimp bàck to the pàn ànd pour over the gàrlic sàuce. Stir to combine ànd gàrnish with pàrsley.
- Finàlly, serve Hàwàiiàn Style with sticky white rice ànd màcàroni sàlàd!
Recipes Adàpted from --> spicysouthernkitchen.com