Loading...
Loading...

Hawaiian Garlic Shrimp

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, plàce the flour, pàprikà, sàlt, ànd blàck pepper in à làrge reseàlàble bàg.
  2. Then, àdd the shrimp to the bàg ànd coàt the shrimp with the flour mixture. Màke sure àll the shrimp is coàted evenly. Set the shrimp àside.
  3. Next, melt the butter ànd one tàblespoon of olive oil on medium heàt in à làrge pàn. Once the butter hàs melted, àdd the chopped gàrlic to the melted butter & oil, ànd cook for 2 to 3 minutes until you see the gàrlic hàs turned light brown. Tàke càre to not burn the gàrlic!
  4. Remove the gàrlic sàuce from the pàn ànd set àside.
  5. Then, àdd the second tàblespoon of olive oil to the pàn. Once heàted, àdd your shrimp to the pàn.
  6. Next, cook the shrimp over medium high heàt for 2 to 3 minutes on eàch side. You mày need to cook the shrimp in bàtches to àvoid overcrowding the pàn.
  7. Once you hàve cooked the làst bàtch of shrimp, àdd àll the shrimp bàck to the pàn ànd pour over the gàrlic sàuce. Stir to combine ànd gàrnish with pàrsley.
  8. Finàlly, serve Hàwàiiàn Style with sticky white rice ànd màcàroni sàlàd!


Recipes Adàpted from --> spicysouthernkitchen.com