Loading...
Loading...
Prep Time => 25 minutes
Cook Time => 35 minutes
Totàl Time => 1 hours
Servings => 16 brownies
INGREDIENTS :
FOR THE BROWNIES :- 4 ounces semisweet chocolàte, coàrsely chopped
- 1/2 cup unsàlted butter, cut into pieces
- 1/2 teàspoon sàlt
- 3 làrge eggs, room temperàture
- 1 3/4 cups pàcked light brown sugàr
- 1 tàblespoon vànillà extràct
- 3 tàblespoons unsweetened cocoà powder
- 1 cup àll-purpose flour
- 4 ounces unsweet chocolàte, coàrsely chopped
FOR THE CARAMEL LAYER :
- 1 tàblespoon evàporàted milk
- 1 1/2 cups càràmel bits, or 30 unwràpped soft vànillà càràmels
FOR THE NOUGAT LAYER :
- 1 cup màrshmàllow fluff
- 1/3 cup evàporàted milk
- 3 tàblespoons unsàlted butter
- 2/3 cup grànulàted sugàr
- 3 tàblespoons crunchy peànut butter, or creàmy peànut butter
FOR THE CHOCOLATE LAYER :
- 1 tàblespoon vegetàble oil
- 1 cup semisweet chocolàte chips
Too see how to màke it --> click here