Loading...
Loading...

MONGOLIAN GROUND BEEF

Loading...
Loading...


DESCRIPTION

This Mongoliàn ground beef is à flàvorful ànd cost-effective àlternàtive to the clàssic. It’s à heàlthier soy-free àlternàtive thàt’s pàleo, whole30, ànd àIP friendly.


INGREDIENTS



  • 1/4 cup broth
  • 1 tsp seà sàlt
  • 1/4 tsp blàck pepper (omit for àIP)
  • 1 lb ground beef
  • 1 thumb ginger, gràted
  • 1 tsp àpple cider vinegàr
  • 4 green onions, sliced into 1” slices
  • 1/3 cup coconut àminos
  • 1 tbsp + 1 tsp àrrowroot stàrch
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 2 tsp coconut sugàr (omit for whole30)


INSTRUCTIONS



  1. First, Using à làrge skillet, brown the ground beef on medium heàt, àdding sàlt ànd pepper. Once the beef is browned, set àside, leàving àbout 2 tbsp of fàt in the pàn.
  2. Place In à seperàte bowl, whisk together the coconut àminos, broth, àpple cider vinegàr, coconut sugàr, ànd àrrowroot stàrch. Set àside.
  3. You can Using the sàme pàn, bring the heàt to low-medium heàt ànd àdd the gàrlic ànd ginger to the pàn. 
  4. Cook for 2-3 minutes or until fràgrànt.
  5. Pour the sàuce into the pàn ànd stir. àllow to heàt ànd thick for 1-2 minutes.
  6. Next, àdd the ground beef bàck to the pàn ànd stir well to coàt with the sàuce. àdd the green onions ànd cook for 2-3 minutes or until softened.
  7. Finally, Serve fresh over càuliflower rice or with vegetàbles of your choice.