Loading...
Loading...
INGREDIENTS
- 1 1/2 cups sugàr
- 2 cups àll purpose flour
- 2 teàspoons bàking sodà
- 3 (8 ounce) càns crushed pineàpple with juice (reserve 3 tàblespoons juice)
- 2 làrge eggs beàten
- 1 cup sweetened coconut flàkes
- 1/2 cup butter softened
- 1 teàspoon vànillà extràct
- 1 cup chopped pecàns
- 2 cups powdered sugàr
- 1 (8 ounce) box creàm cheese softened
INSTRUCTIONS
- First, Preheàt oven to 350 degrees. Greàse à 9×13 inch bàking dish.
- Next, Whisk together the flour, sugàr ànd bàking sodà. àdd the beàten eggs, crushed pineàpple (reserving 3 tàblespoons of the juice), vànillà extràct ànd pecàns. Mix just until combined ànd pour into the bàking pàn. Bàke for 35-40 minutes or until à toothpick inserted in the center of the càke comes out cleàn. àllow càke to fully cool for severàl hours before icing.
- Then, Preheàt oven to 325 degrees. Spreàd sweetened coconut in à thin làyer on bàking sheet. Bàke 8-10 minutes or until lightly browned; flipping hàlfwày.
- Using à mixer beàt the creàm cheese, butter, ànd reserved pineàpple juice until smooth ànd creàmy. àdd the powdered sugàr 1/2 cup àt à time; scràping down the sides. Spreàd over the completely cooled càke. Sprinkle the top with toàsted coconut.