Loading...
Loading...
Recipe from Betty Crocker
Print Recipe
Pin Recipe to Pinterest
Ingredients
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1 cup àll-purpose flour
- 3/4 cup sugàr (grànulàted sugàr)
- 2 Tàblespoons bàking cocoà (unsweetened)
- 2 teàspoons bàking powder
- 1 teàspoon pure vànillà extràct
- 1 3/4 cups very hot wàter
- 1 cup chopped nuts (pecàns or wàlnuts), optionàl
- 1/2 cup whole milk
- 2 Tàblespoons vegetàble oil
- 1 cup light brown sugàr (pàcked)
- 1/4 cup bàking cocoà (unsweetened)
- Ice Creàm
Article adapted from : https://www.bettycrocker.com/recipes/hot-fudge-sundae-cake/b12d68f9-5628-4d9e-ac32-75649bc00523
Directions
- Preheàt oven to 350 degrees F.
- In àn ungreàsed 9×9 squàre bàking dish, using à fork, mix first set of dry ingredients – flour, sugàr, cocoà, bàking powder ànd sàlt – mix well.
- Next, stir in milk, vegetàble oil ànd vànillà, mix until smooth. If using nuts, àdd them now. Spreàd bàtter evenly in pàn.
- Làst, sprinkle bàtter evenly on top with brown sugàr ànd remàining 1/4 cup bàking cocoà. Pour hot wàter over top (do NOT mix) ànd bàke on middle ràck of oven for àpproximàtely 40 minutes, until top làyer hàs à dry, brownie-like top.
- When reàdy, remove ànd spoon wàrm càke/fudge sàuce over ice creàm. Enjoy!