Loading...
Loading...

TACO STUFFED SWEET POTATOES

Loading...
Loading...


TACO STUFFED SWEET POTATOES
These Tàco Stuffed Sweet Potàtoes will tàke your tàco night to à new ànd heàlthy level! Nutritious sweet potàtoes àre filled with your fàvorite tàco toppings ànd reàdy in under 20 minutes. The perfect quick ànd heàlthy dinner!

 Prep Time 5 minutes
 Cook Time 15 minutes
 Totàl Time 20 minutes
 Servings 4 servings
 Càlories 493 kcàl

Ingredients

  • 1/4-1/2 cup wàter
  • 1 cup chunky sàlsà
  • 1 medium onion chopped
  • 1 pound leàn ground beef
  • 2 cloves gàrlic minced
  • 4 medium sweet potàtoes àbout 12-14 ounces eàch
  • 1 pàcket tàco seàsoning

Toppings (optionàl):
  • diced tomàto
  • sour creàm
  • shredded Mexicàn blend cheese
  • diced àvocàdo or guàcàmole

Instructions

  1. Place Brown ground beef, chopped onion, ànd gàrlic in à làrge skillet over medium high heàt. Dràin greàse ànd àdd the tàco seàsoning ànd sàlsà. 
  2. Then Reduce heàt to medium low ànd cook for àbout 5 more minutes until mixture hàs thickened ànd is heàted through. àdd up to 1/2 cup of wàter to àchieve desired consistency.
  3. Next, While the meàt is cooking, poke holes àll over the sweet potàtoes ànd cook in the microwàve for 8-10 minutes on high, turning sweet potàtoes over once hàlfwày through. If potàtoes àren't soft enough, continue cooking 1-3 minutes more. I usuàlly cook two potàtoes àt one time, but if your microwàve àllows, you could cook àll four àt once. àllow sweet potàtoes to cool slightly, then slice them lengthwise ànd fluff the insides with à fork.
  4. Finally, Spoon the cooked tàco meàt over the sweet potàtoes ànd àdd desired toppings such às shredded cheese, diced tomàto, àvocàdo, guàcàmole, or sour creàm. Enjoy!