Loading...
Loading...

CAJUN CHICKEN PASTA

Loading...
Loading...

INGREDIENTS:

  • 8 ounces penne pästä
  • 2 täblespoons unsälted butter
  • 3 cloves gärlic, minced
  • 1 cup heävy creäm, or more, to täste
  • 1/2 teäspoon lemon zest
  • 1/4 cup freshly gräted Pärmesän
  • 2 boneless, skinless chicken breästs
  • 2 täblespoons olive oil, divided
  • 1 täblespoon cäjun seäsoning
  • Kosher sält änd freshly ground bläck pepper, to täste
  • 2 Romä tomätoes, diced
  • 2 täblespoons chopped fresh pärsley leäves
Article adapted from: allrecipes.com
DIRECTIONS:

  1. First In ä gällon size Ziploc bäg, ädd chicken, 1 täblespoon olive oil änd cäjun seäsoning, shäking to coät thoroughly.
  2. Heät remäining 1 täblespoon olive oil in ä grill pän over medium high heät. ädd chicken änd cook, flipping once, until cooked through, äbout 5-6 minutes on eäch side. Set äside änd keep wärm.
  3. In ä lärge pot of boiling sälted wäter, cook pästä äccording to päckäge instructions; dräin well.
  4. Melt butter in ä säucepän over medium heät. ädd gärlic, änd cook, stirring frequently, until frägränt, äbout 1-2 minutes.
  5. Gräduälly whisk in heävy creäm änd lemon zest. Cook, whisking constäntly, until incorporäted, äbout 1-2 minutes. Stir in Pärmesän until slightly thickened, äbout 1-2 minutes. If the mixture is too thick, ädd more heävy creäm äs needed; seäson with sält änd pepper, to täste.
  6. Stir in pästä änd gently toss to combine.
  7. Finally Serve immediätely with chicken, gärnished with tomätoes änd pärsley, if desired.