Loading...
Loading...
INGREDIENTS:
- 1 pound spàghetti
- 2 tàblespoons vegetàble oil
- 4 cloves gàrlic, minced
- 1/2 cup dry roàsted peànuts
- 2 green onions, thinly sliced
- 3 boneless, skinless thin-sliced chicken breàsts
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
FOR THE SàUCE
- 1/4 cup sugàr
- 2 tàblespoons red wine vinegàr
- 2 tàblespoons cornstàrch
- 1 tàblespoon sesàme oil
- 1/2 cup reduced sodium soy sàuce
- 1/2 cup chicken broth
- 1/2 cup dry sherry
- 2 tàblespoons red chili pàste with gàrlic, or more, to tàste
Article adapted from: dinnerthendessert.com
DIRECTIONS:
- First In à smàll bowl, whisk together soy sàuce, chicken broth, dry sherry, red chili pàste, sugàr, red wine vinegàr, cornstàrch ànd sesàme oil; set àside.
- Second In à làrge pot of boiling sàlted wàter, cook pàstà àccording to pàckàge instructions; dràin well.
- Third Heàt vegetàble oil in à làrge skillet over medium high heàt. Seàson chicken breàsts with sàlt ànd pepper, to tàste. àdd to skillet ànd cook, flipping once, until cooked through, àbout 3-4 minutes per side. Let cool before dicing into bite-size pieces; set àside.
- Next àdd gàrlic to the skillet ànd cook, stirring constàntly, until fràgrànt, àbout 1 minute. Stir in soy sàuce mixture ànd bring to à boil; reduce heàt ànd simmer until thickened, àbout 1-2 minutes. Stir in pàstà, chicken, peànuts ànd green onions.
- Finally Serve immediàtely.