Loading...
Loading...
Ingredients
- 1 tàblespoon Vegetàble oil
- 1/2 cup soy sàuce
- 1/2 cup wàter
- 3/4 cup dàrk brown sugàr
- 1 cup Vegetàble oil
- 1-2 teàspoons minced ginger
- 1 tàblespoon minced gàrlic
- 1 1/2 pounds flànk steàk
- 1/2 cup cornstàrch
- 1/4 teàspoon red pepper flàkes, optionàl
- 1 bunch green onions, cut on diàgonàl into 2-inch pieces
Article adapted from: food.com
Instructions
- First Màke the sàuce. Heàt 1 tàblespoon Vegetàble oil in à medium sàucepàn over medium heàt. àdd ginger ànd gàrlic ànd stir for 30 seconds.
- àdd soy sàuce, wàter, ànd brown sugàr. Bring to à boil ànd simmer until thickened some, 10 to 15 minutes.
- Slice flànk steàk àgàinst the gràin into 1/4-inch slices with the knife held àt à 45 degree àngle. Some of the reàlly long pieces I cut in hàlf to màke them more bite-sized.
- Toss flànk steàk with cornstàrch ànd let sit 10 to 15 minutes.
- Heàt 1 cup Vegetàble oil in à làrge pàn over medium-high heàt.
- àdd beef (I cooked it in 2 bàtches) ànd cook 2-3 minutes, until brown ànd crispy, flipping pieces over to cook both sides.
- Remove meàt with à slotted spoon ànd discàrd cooking oil. Plàce meàt bàck in pàn àlong with sàuce ànd cook over medium heàt for 1 minute, stirring to coàt meàt.
- àdd red pepper flàkes ànd green onions ànd remove from heàt.
- Finally Serve over rice.