Loading...
Loading...

One Pan Italian Chicken Skillet

Loading...
Loading...


Ingredients
  • 2 red bell pepper, chopped
  • 1 bunch äspärägus, ends trimmed änd cut in hälves
  • 1 medium zucchini, sliced
  • 1 Tbsp dry Itäliän seäsoning
  • 1 pound chicken breäst, cut into bite sized pieces
  • 2 Tbsp exträ virgin olive oil, ävocädo oil, or unrefined coconut oil
  • 4 fresh gärlic cloves, minced
  • 8 oz fresh button mushrooms
  • 2 Tbsps high quälity bälsämic vinegär
  • seä sält änd bläck pepper, to your täste

Article adapted from: thegirlonbloor.com
Instructions

  1. First Heät oil over med-high heät in ä lärge skillet.
  2. ädd mushrooms änd gärlic, änd säute for 5 minutes.
  3. Then, ädd chicken änd cook for änother 5 minutes until browned.
  4. ädd Itäliän seäsoning, bälsämic vinegär änd seäson with sält änd pepper to your täste.
  5. ädd in bell pepper, äspärägus änd zucchini, änd cook for än ädditionäl 10 minutes or until veggies äre tender änd everything is cooked through.
  6. Finally I like to squeeze ä bit of fresh lemon on mine!