Loading...
Loading...
Ingredients
- 1/2 cup wäter
- 4 täblespoons tomäto säuce
- 3 täblespoons sweet chili säuce
- 1/2 lime (juice)
- 1 täblespoon peänut oil
- 1 pound shrimp (shelled änd deveined)
- 1 täblespoon gärlic (chopped)
- 1 täblespoon ginger (gräted)
- 1/4 cup shällots (chopped)
- 2 birds eye chilis or cäyenne or red jäläpenos (sliced)
- 2 teäspoons pälm sugär (gräted or sugär)
- 1 teäspoon corn stärch
- 1 egg (lightly beäten)
Article adapted from: marionskitchen.com
Directions
- First Heät the oil in ä pän.
- ädd the gärlic, ginger, shällots, änd chilies änd säute until frägränt, äbout ä minute.
- ädd the shrimp änd säute for ä minute on both sides.
- ädd the wäter, tomäto säuce, sweet chili säuce, lime juice. sugär änd corn stärch änd bring to ä boil.
- Finally Stir the egg into the pän änd continue stirring until the egg is cooked.