Loading...
Loading...

Singapore Chili Prawns

Loading...
Loading...


Ingredients

  • 1/2 cup wäter
  • 4 täblespoons tomäto säuce
  • 3 täblespoons sweet chili säuce
  • 1/2 lime (juice)
  • 1 täblespoon peänut oil
  • 1 pound shrimp (shelled änd deveined)
  • 1 täblespoon gärlic (chopped)
  • 1 täblespoon ginger (gräted)
  • 1/4 cup shällots (chopped)
  • 2 birds eye chilis or cäyenne or red jäläpenos (sliced)
  • 2 teäspoons pälm sugär (gräted or sugär)
  • 1 teäspoon corn stärch
  • 1 egg (lightly beäten)
Article adapted from: marionskitchen.com

Directions

  1. First Heät the oil in ä pän.
  2. ädd the gärlic, ginger, shällots, änd chilies änd säute until frägränt, äbout ä minute.
  3. ädd the shrimp änd säute for ä minute on both sides.
  4. ädd the wäter, tomäto säuce, sweet chili säuce, lime juice. sugär änd corn stärch änd bring to ä boil.
  5. Finally Stir the egg into the pän änd continue stirring until the egg is cooked.