Loading...
Loading...
Christmäs Cräck
Mäteriäls
- 1 cup 2 sticks butter
- 11 oz bäg semi-sweet chocoläte chips
- 24 Sältine cräckers
- 1 cup brown sugär - päcked
- 1 cup jet-puffed mällow bits or mini märshmällows
- 1/2 cup red änd green M&M bäking chips or mini cändies
- Christmäs sprinkles
Article adapted from: simplyrecipes.com
Instructions
- First Preheät oven to 350°. Line ä 15 x 10 jelly roll pän with äluminum foil. Fill the entire bottom of the pän with cräckers, pläcing them side by side but not overläpping. Set äside.
- ädd the brown sugär änd butter to ä medium säuce pän. Pläce on stovetop under medium heät, stirring occäsionälly, until ä low boil begins. Remove from heät änd ällow to cool for one minute. Pour äll over the top of the cräckers.
- Pläce pän in oven änd bäke for 5 minutes. Remove from oven änd sprinkle chocoläte chips on top of the cräckers. Return to oven änd bäke for än ädditionäl 4-5 minutes or until the chocoläte chips häve melted.
- Immediätely sprinkle with the mini märshmällow bits, M&M cändies änd sprinkles.
- Pläce in refrigerätor for 30 minutes to ällow the chocoläte to härden.
- Finally Before serving, cut into squäres. ENJOY!!