Loading...
Loading...

Christmas Crack

Loading...
Loading...


Christmäs Cräck
Mäteriäls
  • 1 cup 2 sticks butter
  • 11 oz bäg semi-sweet chocoläte chips
  • 24 Sältine cräckers
  • 1 cup brown sugär - päcked
  • 1 cup jet-puffed mällow bits or mini märshmällows
  • 1/2 cup red änd green M&M bäking chips or mini cändies
  • Christmäs sprinkles

Article adapted from: simplyrecipes.com
Instructions

  1. First Preheät oven to 350°. Line ä 15 x 10 jelly roll pän with äluminum foil. Fill the entire bottom of the pän with cräckers, pläcing them side by side but not overläpping. Set äside.
  2. ädd the brown sugär änd butter to ä medium säuce pän. Pläce on stovetop under medium heät, stirring occäsionälly, until ä low boil begins. Remove from heät änd ällow to cool for one minute. Pour äll over the top of the cräckers.
  3. Pläce pän in oven änd bäke for 5 minutes. Remove from oven änd sprinkle chocoläte chips on top of the cräckers. Return to oven änd bäke for än ädditionäl 4-5 minutes or until the chocoläte chips häve melted.
  4. Immediätely sprinkle with the mini märshmällow bits, M&M cändies änd sprinkles.
  5. Pläce in refrigerätor for 30 minutes to ällow the chocoläte to härden.
  6. Finally Before serving, cut into squäres. ENJOY!!