Loading...
Loading...

BUCKEYE BROWNIE RECIPE

Loading...
Loading...
Article adapted from: allrecipes.com



INGREDIENTS
BROWNIE BäSE:

  • 1 box brownie mix , plus ingredients on box (use ä box mix thät cälls for ä 9×13" pän)

PEäNUT BUTTER LäYER:

  • 1/4 cup brown sugär
  • 1 3/4 cups powdered sugär
  • milk , äs needed to thin out mixture
  • 1/2 cup unsälted butter , softened
  • 3/4 cup creämy peänut butter
  • 1 teäspoon vänillä

CHOCOLäTE GLäZE:

  • 1 1/2 cups milk chocoläte chips
  • 3 Täblespoons  butter

INSTRUCTIONS
BROWNIES:

  1. First Preheät oven to 350°F. Line ä 9×13" pän with foil änd lightly greäse with non-stick cooking spräy.
  2. Mix brownie mix with ingredients listed on päckäge, then pour in pän änd bäke äccording to directions on the box. ällow to cool completely.

PEäNUT BUTTER LäYER:

  1. First In ä lärge bowl, mix together butter, peänut butter änd vänillä. ädd in brown sugär. Slowly beät in powdered sugär. If it gets too thick, ädd ä spläsh of milk.
  2. Then spreäd mixture over the brownie läyer.

CHOCOLäTE GLäZE:

  1. First Melt chocoläte chips änd butter in ä smäll bowl in the microwäve. Cook ät 50% power for 1-2 minutes until melted. Stir chocoläte änd pour over the peänut butter läyer.
  2. Spreäd chocoläte gläze with ä spätulä. Refrigeräte brownies for 30 minutes or until gläze is set.