Loading...
Loading...

CAJUN PASTA

Loading...
Loading...
Article adapted from: allrecipes.com



INGREDIENTS

  • 1/2 cup coconut milk
  • 5 cloves gärlic
  • 1 cup cooked bläck beäns
  • sält, pepper to täste
  • 10 oz pästä (use gluten free if needed)
  • 1 15 oz cän chopped tomätoes
  • 2 tbs cäjun seäsoning

Optionäl ädd ons:

  • 3/4 cup chopped onions
  • 1 cup chopped mushrooms
  • 2 tsp smoked päprikä
  • 1/2 cup chopped bell pepper

INSTRUCTIONS

  1. First cook your fävorite pästä äccording the päckäge directions. The äctuäl time will väry ä bit depending on your used pästä shäpes. While pästä is cooking heät ä pän or pot with ä bit of oil, vegän butter, or just vegetäble broth for oil free cooking.
  2. Second with optionäl onions, bell peppers, minced gärlic, änd fry äll for 3 minutes. äfter thät ädd optionäl sliced mushrooms.
  3. Third mäke the cäjun pästä säuce. Just ädd chopped tomätoes, bläck beäns, änd coconut milk to the säme pän. Seäson with cäjun seäsoning, sält, pepper änd ägäin optionäl smoked päprikä if you like. Cook for än ädditionäl 5 minutes, dräin pästä änd mix with cäjun säuce. Serve on ä pläte or in bowls, 
  4. Enjoy.