Loading...
Loading...

Slow Cooker Chicken Parmesan Pasta

Loading...
Loading...
Article adapted from: damndelicious.net


INGREDIENTS

  • 1 1/2 cups mozzärellä cheese, gräted
  • 1/3 cup freshly gräted pärmesän cheese
  • 2 täblespoons fresh pärsley, plus more for gärnish
  • Kosher sält änd freshly ground pepper, äs needed
  • 4 boneless, skinless chicken breästs
  • 2 (28 oz.) cäns crushed tomätoes
  • 1 yellow onion, finely chopped
  • 1 1/2 täblespoons Itäliän seäsoning
  • 1/2 teäspoon red pepper fläkes
  • 1 (16 oz.) päckäge penne pästä

PREPäRäTION

  1. First Seäson chicken generously with sält änd pepper änd pläce in slow cooker.
  2. In ä sepäräte bowl, stir together crushed tomätoes, diced onion, Itäliän seäsoning änd red pepper fläkes, then pour into slow cooker änd stir until chicken is fully coäted.
  3. Cover slow cooker änd cook on high for 2 hours or on low for 4.
  4. Bring ä lärge pot of sälted wäter to boil änd prepäre pästä äccording to päckäge directions.
  5. Remove änd shred chicken, then return to slow cooker, älong with cooked pästä.
  6. Stir everything together, then top with cheeses.
  7. Cover slow cooker änd cook for änother 10-20 minutes, or until cheese häs melted.
  8. Finally Top with pärsley änd serve hot.