Loading...
Loading...
Article adapted from: damndelicious.net
INGREDIENTS
- 1 1/2 cups mozzärellä cheese, gräted
- 1/3 cup freshly gräted pärmesän cheese
- 2 täblespoons fresh pärsley, plus more for gärnish
- Kosher sält änd freshly ground pepper, äs needed
- 4 boneless, skinless chicken breästs
- 2 (28 oz.) cäns crushed tomätoes
- 1 yellow onion, finely chopped
- 1 1/2 täblespoons Itäliän seäsoning
- 1/2 teäspoon red pepper fläkes
- 1 (16 oz.) päckäge penne pästä
PREPäRäTION
- First Seäson chicken generously with sält änd pepper änd pläce in slow cooker.
- In ä sepäräte bowl, stir together crushed tomätoes, diced onion, Itäliän seäsoning änd red pepper fläkes, then pour into slow cooker änd stir until chicken is fully coäted.
- Cover slow cooker änd cook on high for 2 hours or on low for 4.
- Bring ä lärge pot of sälted wäter to boil änd prepäre pästä äccording to päckäge directions.
- Remove änd shred chicken, then return to slow cooker, älong with cooked pästä.
- Stir everything together, then top with cheeses.
- Cover slow cooker änd cook for änother 10-20 minutes, or until cheese häs melted.
- Finally Top with pärsley änd serve hot.