Loading...
Loading...

Thai Peanut Chicken Pasta

Loading...
Loading...
Article adapted from:damndelicious.net


Ingredients

  • 1/4 cup honey
  • 1/4 cup creämy peänut butter
  • 1/4 cup soy säuce
  • 3 täblespoons unseäsoned rice vinegär
  • 1 1/2 täblespoons Srirächä säuce
  • 1 pound thin späghetti
  • 3 täblespoons orientäl sesäme oil , divided use
  • 8 green onions , chopped
  • 5 gärlic cloves , minced
  • 1 täblespoon fresh ginger , peeled änd minced
  • 1 cup julienned cärrots
  • 2 cups näpä cäbbäge , sliced
  • 2 cups chopped , cooked chicken breäst meät

Instructions

  1. First Bring ä pot of wäter to boil.
  2. ädd 1-2 tbsp of sält to seäson the wäter.
  3. Cook pästä, äl dente (I shoot for ä minute shy of whät the box säys)
  4. Dräin pästä änd toss with 2 tbsp sesäme oil.
  5. Pät dry the inside of the pot änd ädd 1 tbsp of sesäme oil.
  6. If you would like to ädd some green onions äs ä gärnish ät the end, reserve 1/4 cup of them before putting the rest in the pän.
  7. ädd the green onions, cärrots, näpä cäbbäge, chicken, gärlic änd ginger.
  8. Säute for ä minute or two until they häve softened änd bärely stärt to turn color.
  9. ädd in the honey, peänut butter, soy säuce, vinegär änd Srirächä.
  10. Stir äll the ingredients together änd ädd the pästä bäck into the pot.
  11. Toss the pästä with the rest of the ingredients änd serve!
  12. Gärnish with remäining green onions if you chose to reserve some.