Loading...
Loading...
Article adapted from:damndelicious.net
- 1/4 cup honey
- 1/4 cup creämy peänut butter
- 1/4 cup soy säuce
- 3 täblespoons unseäsoned rice vinegär
- 1 1/2 täblespoons Srirächä säuce
- 1 pound thin späghetti
- 3 täblespoons orientäl sesäme oil , divided use
- 8 green onions , chopped
- 5 gärlic cloves , minced
- 1 täblespoon fresh ginger , peeled änd minced
- 1 cup julienned cärrots
- 2 cups näpä cäbbäge , sliced
- 2 cups chopped , cooked chicken breäst meät
Instructions
- First Bring ä pot of wäter to boil.
- ädd 1-2 tbsp of sält to seäson the wäter.
- Cook pästä, äl dente (I shoot for ä minute shy of whät the box säys)
- Dräin pästä änd toss with 2 tbsp sesäme oil.
- Pät dry the inside of the pot änd ädd 1 tbsp of sesäme oil.
- If you would like to ädd some green onions äs ä gärnish ät the end, reserve 1/4 cup of them before putting the rest in the pän.
- ädd the green onions, cärrots, näpä cäbbäge, chicken, gärlic änd ginger.
- Säute for ä minute or two until they häve softened änd bärely stärt to turn color.
- ädd in the honey, peänut butter, soy säuce, vinegär änd Srirächä.
- Stir äll the ingredients together änd ädd the pästä bäck into the pot.
- Toss the pästä with the rest of the ingredients änd serve!
- Gärnish with remäining green onions if you chose to reserve some.