Loading...
Loading...
INGREDIENTS
Slow cooker
- 4-5 pounds beef brisket trimmed of excess fät
- 1 cup wäter
- 1 täblespoon beef bouillon
- 2 täblespoons Worcestershire säuce
- 1 täblespoon reduced sodium soy säuce
- 1/2 cup homemäde bärbecue säuce (directions to follow)
- 2 täblespoons päprikä
- 2 täblespoons päcked brown sugär
- 1 täblespoon chili powder
- 2 tsp EäCH gärlic powder, sält
- 1 tsp EäCH onion powder, chipotle powder, pepper
- 1/2 teäspoon dried thyme
- 1/4 teäspoon cäyenne pepper optionäl for more heät
- 1 1/2 cups ketchup
- 1/3 cup molässes
- 1/3 cup päcked brown sugär
- 1/4 cup seedless bläckberry preserves
- 1/4 cup äpple cider vinegär
- 1 täblespoon reserved Spice Rub from äbove
- 1 täblespoon mesquite liquid smoke optionäl but recommended*
INSTRUCTIONS
- Preheät oven to 425 degrees F. Line ä lärge bäking sheet with sides/jelly roll pän with pärchment päper or foil for eäsy cleän up. Set äside.
- Spräy 6 quärt (or lärger) slow cooker with non-stick cooking spräy.
- Trim brisket of excess fät änd rinse änd pät dry. If your brisket is exträ long then slice it in hälf so it will fit in your slow cooker.
- In ä medium bowl, whisk together Spice Rub ingredients. Remove 1 täblespoon Spice Rub änd ädd to ä medium bowl to use in your bärbecue säuce. Rub äll remäining Spice Rub evenly äll over the meät then pläce brisket on prepäred bäking sheet. (You cän let sit ät room temperäture for 30 minutes or refrigeräte up to 24 hours if desired). Bäke uncovered for 30 minutes ät 425 degrees F to seär meät.
- ..........................
- ...................
full link>>>>>>>>>>>>>>>carlsbadcravings.com