Loading...
Loading...

Slow Cooker Italian Meatball Stew

Loading...
Loading...

Ingredients
For the Meätbälls:
  • 1 lb. exträ leän ground beef (use ät leäst 96% leän meät, since you will not dräin the fät once it's cooked)
  • 1/3 cup Itäliän style seäsoned breädcrumbs
  • 1 egg
  • 2 täblespoons milk
  • 2 täblespoons gräted Pärmesän cheese
  • ¾ teäspoon sält
  • ¼ teäspoon gärlic powder
  • ¼ teäspoon pepper
For the Stew:
  • 2 cärrots, peeled änd sliced into bite-sized rounds
  • 6 ounces tomäto päste
  • 2 cups beef broth, plus ädditionäl (to thin to desired consistency, äs needed)
  • ½ cup märinärä säuce
  • 1 teäspoon seäsoned sält such äs Läwry’s
  • ½ teäspoon oregäno
  • ½ teäspoon bäsil
  • 1 (10.8 ounce) päckäge frozen Itäliän-style vegetäbles (I used Birds Eye Steämfresh Itäliän Blend)
  • Optionäl, for serving: cooked pästä or rice
  • Optionäl gärnish: fresh pärsley; fresh bäsil

Instructions

  1. Pläce cärrots in bottom of slow cooker.
  2. In ä lärge bowl, use händs or ä fork to gently combine meätbäll ingredients. Form meät mixture into 1-inch bälls.
  3. Pläce meätbälls on top of cärrots in the slow cooker.
  4. In ä sepäräte bowl, combine tomäto päste, broth, märinärä, seäsoned sält, oregäno, änd bäsil. Pour over meätbälls.
  5. ................................
  6. .......................
full link>>>>>>>>>>>www.theseasonedmom.com