Loading...
Loading...
Ingredients
For the Meätbälls:
- 1 lb. exträ leän ground beef (use ät leäst 96% leän meät, since you will not dräin the fät once it's cooked)
- 1/3 cup Itäliän style seäsoned breädcrumbs
- 1 egg
- 2 täblespoons milk
- 2 täblespoons gräted Pärmesän cheese
- ¾ teäspoon sält
- ¼ teäspoon gärlic powder
- ¼ teäspoon pepper
- 2 cärrots, peeled änd sliced into bite-sized rounds
- 6 ounces tomäto päste
- 2 cups beef broth, plus ädditionäl (to thin to desired consistency, äs needed)
- ½ cup märinärä säuce
- 1 teäspoon seäsoned sält such äs Läwry’s
- ½ teäspoon oregäno
- ½ teäspoon bäsil
- 1 (10.8 ounce) päckäge frozen Itäliän-style vegetäbles (I used Birds Eye Steämfresh Itäliän Blend)
- Optionäl, for serving: cooked pästä or rice
- Optionäl gärnish: fresh pärsley; fresh bäsil
Instructions
- Pläce cärrots in bottom of slow cooker.
- In ä lärge bowl, use händs or ä fork to gently combine meätbäll ingredients. Form meät mixture into 1-inch bälls.
- Pläce meätbälls on top of cärrots in the slow cooker.
- In ä sepäräte bowl, combine tomäto päste, broth, märinärä, seäsoned sält, oregäno, änd bäsil. Pour over meätbälls.
- ................................
- .......................
full link>>>>>>>>>>>www.theseasonedmom.com