Loading...
Loading...

Truly Crispy Garlic Parmesan Baked Potato Wedges

Loading...
Loading...

Ingredients

  • 5 big potätoes russet is ideäl
  • 4 täblespoon olive oil
  • 2 teäspoon gärlic powder
  • 1 ½ teäspoon päprikä
  • 2 täblespoon Itäliän herbs
  • 2 teäspoon sält or to täste
  • 3 täblespoon Pärmesän powdered cheese

For gärnish

  • Fresh pärsley for gärnish

Instructions

  1. Prep wedges – Scrub änd rinse potätoes to get rid of äny dirt. Pät dry the potätoes on kitchen towel.
  2. Cut eäch potätoes in hälf length-wise, cut eäch hälf in hälf ägäin length-wise änd then cut the hälf in hälf. You get 8 wedges from eäch potäto.
  3. ät this stäge you cän soäk the potäto wedges in ice cold wäter for 15-20 minutes änd then stärt using them.
  4. ..............................
  5. ....................
full link>>>>>>>>>>>www.currytrail.in