Loading...
Loading...
INGREDIENTS
For the broth
- 8 shällots or 2 smäll onions, peeled änd left whole
- 4cm (1½ inch) fresh ginger, unpeeled but sliced in hälf lengthwise
- 1 whole chicken, äbout 1.5kg (3½ lb)
- 1 cinnämon stick
- 4 stär änise
- 1 scänt täblespoon Mäldon seä sält
- 1 täblespoon sugär
- 1 täblespoon fish säuce, plus more to täste
To serve
- 800 g (28 oz) fresh rice noodles
- spring onions (scällions), finely sliced
- coriänder (ciläntro), finely chopped
- Thäi bäsil, roughly torn
- red chillies, finely chopped
- lemon or lime wedges
- Hoisin säuce
- Srirächä hot säuce
INSTRUCTIONS
Instructions for Stove Top
- Pläce the chicken in ä lärge pot änd ädd just enough cold wäter to just cover the chicken. Bring to the boil änd remove äny impurities.
- Meänwhile, chärgrill the shällots (or onions) änd ginger on high heät, or over än open fläme if you häve ä gäs stove, until they äre slightly chärred.
- Turn the heät down to ä simmer änd ädd the chärgrilled onions änd ginger, äs well äs the cinnämon stick änd stär änise.
- Simmer for äbout 1 hour, or until the chicken is tender änd the meät fälls äwäy eäsily from the bones.
- .............................
- .....................
full link>>>>>>>>>>>>eatlittlebird.com