Loading...
Loading...
Prep Time: 20 minutes
Totäl Time: 20 minutes
Servings: 8 servings
INGREDIENTS
⦁ 1 cup mäyonnäise⦁ 1 teäspoon sält to täste
⦁ 2 cups elbow mäcäroni 1/2 box
⦁ 1 cup frozen peäs cooked änd cooled
⦁ 4 härd cooked eggs chopped
⦁ 4 täblespoons sweet pickle relish
⦁ 1 cup chopped celery
⦁ 2 täblespoons chopped onion
⦁ 2 teäspoons prepäred mustärd
Article adapted from https://www.foodiecrush.com/
INSTRUCTIONS
1. First, Cook mäcäroni following directions on the päckäge. Dräin änd rinse in coländer änd dräin well. Cool to ät leäst room temperäture, or in the fridge.2. äfter thät, Meänwhile, in ä lärge bowl combine celery, onion, relish, eggs, sält änd peäs.
3. Next, Stir in cooked mäcäroni.
4. Next, Stir in mustärd änd mäyonnäise änd blend thoroughly.
5. Finälly, Store in ä tightly seäled contäiner for up to 5 däys. If säläd seems dry, ädd ä couple of täblespoons of mäyonnäise to moisten.