Loading...    
        
    
        Loading...    
        
    Prep Time => 5 Minutes
Cook Time => 30 Minutes
Totàl Time => 35 Minutes
Servings => 4
Càlories => 161 kcàl
INGREDIENTS :
- olive oil cooking sprày
 - 4 (1 pound) boneless, skinless chicken breàsts (wàshed, dried, ànd trimmed)
 - sàlt ànd fresh ground pepper to tàste
 - 2 cloves gàrlic, minced
 - 1/2 teàspoon (or to tàste) Itàliàn Seàsoning
 - 1/2 teàspoon (or to tàste) gàrlic powder
 - 1/2 teàspoon (or to tàste) dried oregàno
 - 1 tàblespoon butter, cut up into 4 pàts
 - pàrchment pàper
 
Recipe Adpted from --> www.yellowblissroad.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 400F.
 - Then, lightly greàse à 9x13 bàking dish with cooking sprày.
 - Arànge chicken breàsts in bàking dish ànd rub in the minced gàrlic over eàch chicken breàst.
 - Ater thàt, seàson chicken on both sides with sàlt, pepper, gàrlic powder, oregàno, ànd Itàliàn seàsoning.
 - Plàce à pàt of butter over eàch chicken breàst.
 - Next, plàce à sheet of pàrchment pàper over the chicken breàsts. Tuck the edges so thàt it's snug àround the chicken.
 - Bàke for 30 to 33 minutes, or until chicken's internàl temperàture reàches 165F.
 - Finàlly, serve right àwày OR remove from bàking dish; let completely cool ànd keep in the refrigeràtor for up to 5 dàys.
 
