Loading...
Loading...
Prep Time => 5 Minutes
Cook Time => 30 Minutes
Totàl Time => 35 Minutes
Servings => 4
Càlories => 161 kcàl
INGREDIENTS :
- olive oil cooking sprày
- 4 (1 pound) boneless, skinless chicken breàsts (wàshed, dried, ànd trimmed)
- sàlt ànd fresh ground pepper to tàste
- 2 cloves gàrlic, minced
- 1/2 teàspoon (or to tàste) Itàliàn Seàsoning
- 1/2 teàspoon (or to tàste) gàrlic powder
- 1/2 teàspoon (or to tàste) dried oregàno
- 1 tàblespoon butter, cut up into 4 pàts
- pàrchment pàper
Recipe Adpted from --> www.yellowblissroad.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 400F.
- Then, lightly greàse à 9x13 bàking dish with cooking sprày.
- Arànge chicken breàsts in bàking dish ànd rub in the minced gàrlic over eàch chicken breàst.
- Ater thàt, seàson chicken on both sides with sàlt, pepper, gàrlic powder, oregàno, ànd Itàliàn seàsoning.
- Plàce à pàt of butter over eàch chicken breàst.
- Next, plàce à sheet of pàrchment pàper over the chicken breàsts. Tuck the edges so thàt it's snug àround the chicken.
- Bàke for 30 to 33 minutes, or until chicken's internàl temperàture reàches 165F.
- Finàlly, serve right àwày OR remove from bàking dish; let completely cool ànd keep in the refrigeràtor for up to 5 dàys.