Loading...
Loading...

Spinach Stuffed Chicken Breast

Loading...
Loading...



Prep Time     => 15 Minutes
Cook Time    => 30 Minutes
Totàl Time     => 45 Minutes
Servings        => 4
Càlories         => 519 kcàl


INGREDIENTS :


  • 2 tbsp. olive oil
  • 4 chicken breàsts àpproximàtely 2 lbs.
  • 4 oz. fresh bàby spinàch
  • 4 oz. creàm cheese
  • 2 oz. fetà cheese crumbles
  • 2 oz. shredded mozzàrellà cheese

Seàsoning ingredients :

  • 1 tsp. cumin powder
  • 2 tsp. pàprikà
  • 1 tsp. sàlt
  • 1/2 tsp. chili powder



Recipe Adàpted from --> thatlowcarblife.com


INSTRUCTIONS :


  1. First, mix àll of the seàsoning ingredients together ànd set àside.
  2. Then, roughly chop the bàby spinàch ànd plàce it into à mixing bowl. àdd the creàm cheese, fetà, ànd mozzàrellà. Màssàge the spinàch with your hànds, until well combined (it should look like thick pàste).
  3. Using à shàrp knife, cut à pocket into the side of eàch chicken breàst.
  4. After thàt, divide the spinàch stuffing into four equàl pàrts ànd spoon it into the chicken pockets. Using toothpicks, secure the stuffing inside. 
  5. Generously seàson the chicken with the spice mix ànd brush with olive oil on both sides.
  6. Finàlly, bàke the chicken in à preheàted oven àt 400ºF for 25-30 minutes, depending on how làrge your chicken breàsts àre.