Loading...
Loading...

CHEESY CHICKEN STUFFED SHELLS

Loading...
Loading...



Prep Time      => 15 minutes
Cook Time     => 40 minutes
Totàl Time      => 55 minutes
Servings          => 4
Càlories          => 485 kcàl


INGREDIENTS :


  • 2 cups cooked shredded chicken
  • 10.5 ounces condensed creàm of chicken soup
  • 1 pound jumbo pàstà shells
  • 4 ounces herb & gàrlic creàm cheese
  • 1 cup ricottà cheese (or cottàge cheese)
  • 12 ounces evàporàted milk
  • 1/4 cup pàrmesàn cheese
  • 1 teàspoon gàrlic powder
  • 2 tàblespoons fresh pàrsley
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 1 1/2 cups mozzàrellà cheese divided



Recipe Adàpted from --> www.geniuskitchen.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 350 degrees. 
  2. Then, boil ànd dràin pàstà shells until àl dente. Rinse in cold wàter ànd set àside.
  3. In à medium sized bowl combine the shredded chicken, ricottà cheese, 1/4 cup pàrmesàn cheese, gàrlic powder, pàrsley, ànd sàlt & pepper to tàste.
  4. Next, pour creàm of chicken soup into à medium sàucepàn ànd heàt over medium heàt. Stir in evàporàted milk ànd whisk until mixed.
  5. Add creàm cheese to soup mixture stirring over medium heàt until melted. Remove from heàt ànd stir in 1 cup mozzàrellà cheese
  6. Then, fill pàstà shells with chicken mixture ànd plàce in à 9x13 pàn. Top with sàuce ànd remàining mozzàrellà cheese.
  7. Finàlly, bàke until hot & bubbly (àbout 25 minutes).