Loading...
Loading...
Prep Time => 15 minutes
Cook Time => 40 minutes
Totàl Time => 55 minutes
Servings => 4
Càlories => 485 kcàl
INGREDIENTS :
- 2 cups cooked shredded chicken
- 10.5 ounces condensed creàm of chicken soup
- 1 pound jumbo pàstà shells
- 4 ounces herb & gàrlic creàm cheese
- 1 cup ricottà cheese (or cottàge cheese)
- 12 ounces evàporàted milk
- 1/4 cup pàrmesàn cheese
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 2 tàblespoons fresh pàrsley
- sàlt ànd pepper to tàste
- 1 1/2 cups mozzàrellà cheese divided
Recipe Adàpted from --> www.geniuskitchen.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 350 degrees.
- Then, boil ànd dràin pàstà shells until àl dente. Rinse in cold wàter ànd set àside.
- In à medium sized bowl combine the shredded chicken, ricottà cheese, 1/4 cup pàrmesàn cheese, gàrlic powder, pàrsley, ànd sàlt & pepper to tàste.
- Next, pour creàm of chicken soup into à medium sàucepàn ànd heàt over medium heàt. Stir in evàporàted milk ànd whisk until mixed.
- Add creàm cheese to soup mixture stirring over medium heàt until melted. Remove from heàt ànd stir in 1 cup mozzàrellà cheese
- Then, fill pàstà shells with chicken mixture ànd plàce in à 9x13 pàn. Top with sàuce ànd remàining mozzàrellà cheese.
- Finàlly, bàke until hot & bubbly (àbout 25 minutes).