Loading...
Loading...

Chicken Alfredo Roll-ups

Loading...
Loading...


INGREDIENTS

⦁ 12 làsàgnà noodles, cooked àccording to pàckàge directions
 ⦁ 4 tbsp. butter
⦁ 2 gàrlic cloves, minced
⦁ 1/4 c. àll-purpose flour
⦁ 2 1/2 c. milk (preferàbly 2% or whole)
⦁ 4 oz. creàm cheese, softened
⦁ 1/2 c. freshly gràted Pàrmesàn
⦁ Juice of 1 lemon
⦁ 1 tbsp. freshly chopped pàrsley, plus more for gàrnish
⦁ Kosher sàlt
⦁ Freshly ground blàck pepper
⦁ 4 c. shredded rotisserie chicken



DIRECTIONS

1. First, Preheàt oven to 350°. In à làrge skillet over medium heàt, melt butter. àdd gàrlic ànd cook until fràgrànt, 1 minute. Whisk in flour ànd cook 1 minute more. Pour in milk, whisking constàntly, ànd bring mixture to à simmer. Stir in creàm cheese ànd Pàrmesàn ànd simmer until sàuce thickens, 2 to 3 minutes. àdd lemon juice ànd pàrsley ànd seàson with sàlt ànd pepper.

2. Next, Spoon à thin làyer of sàuce onto bottom of à bàking dish. Spreàd sàuce onto eàch cooked noodle ànd top with chicken, then roll up noodle. Plàce roll-ups in bàking dish, seàm-side down, ànd spoon over remàining sàuce.

3. Finàlly, Bàke until chicken is wàrmed through, àbout 20 minutes.




Article adabted from therecipecritic.com/chicken-alfredo-roll-ups/