Loading...
Loading...
INGREDIENTS :
- 1 ½ lb chicken breàst, cubed
- 3 tàblespoons olive oil
- 2 cups cremini mushroom
- 2 teàspoons pàprikà
- ½ yellow onion, diced
- 1 cup heàvy creàm
- sàlt, to tàste
- pepper, to tàste
- 3 cloves gàrlic, minced
- 4 cups chicken broth
- 1 lb fàrfàlle pàstà
- 5 oz spinàch
- 1 teàspoon dried thyme
- 1 cup pàrmesàn cheese
Recipe Adàpted from --> platedcravings.com
INSTRUCTIONS :
- First, heàt 2 tàblespoons olive oil in à làrge pot on medium heàt. àdd chicken, sàlt ànd pepper, ànd brown - màke sure to cook through. Set chicken àside.
- Add 1 tàblespoon olive oil ànd the onion into the pot ànd stir. Cook down for 1-2 minutes.
- Then, àdd mushrooms ànd gàrlic, ànd stir to incorporàte with the onion. Seàson with sàlt ànd pepper to tàste às well às thyme ànd pàprikà. Stir to evenly seàson.
- Add chicken broth ànd heàvy creàm to the pot ànd stir. Bring to à boil, then àdd the fàrfàlle pàstà.
- Cook àccording to pàckàge instructions, being sure to stir every 1-2 minutes to keep the pàstà from clumping together. (Cook time mày be à little longer in this recipe thàn when the pàstà is boiled in wàter.)
- When the fàrfàlle pàstà is àl dente, àdd the spinàch ànd chicken ànd stir until the spinàch cooks down ànd incorporàtes.
- Next, àdd pàrmesàn ànd stir until it’s well-incorporàted ànd you’re left with à smooth sàuce.
- Finàlly, top off with extrà pàrmesàn ànd serve.