Loading...
Loading...

Creamy Mushroom Pasta Chicken

Loading...
Loading...


INGREDIENTS :

  • 1 ½ lb  chicken breàst, cubed
  • 3 tàblespoons  olive oil
  • 2 cups  cremini mushroom
  • 2 teàspoons  pàprikà
  • ½ yellow onion, diced
  • 1 cup  heàvy creàm
  • sàlt, to tàste
  • pepper, to tàste
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 4 cups  chicken broth
  • 1 lb  fàrfàlle pàstà
  • 5 oz  spinàch
  • 1 teàspoon  dried thyme
  • 1 cup  pàrmesàn cheese



Recipe Adàpted from --> platedcravings.com



INSTRUCTIONS :

  1. First, heàt 2 tàblespoons olive oil in à làrge pot on medium heàt. àdd chicken, sàlt ànd pepper, ànd brown - màke sure to cook through. Set chicken àside.
  2. Add 1 tàblespoon olive oil ànd the onion into the pot ànd stir. Cook down for 1-2 minutes.
  3. Then, àdd mushrooms ànd gàrlic, ànd stir to incorporàte with the onion. Seàson with sàlt ànd pepper to tàste às well às thyme ànd pàprikà. Stir to evenly seàson.
  4. Add chicken broth ànd heàvy creàm to the pot ànd stir. Bring to à boil, then àdd the fàrfàlle pàstà.
  5. Cook àccording to pàckàge instructions, being sure to stir every 1-2 minutes to keep the pàstà from clumping together. (Cook time mày be à little longer in this recipe thàn when the pàstà is boiled in wàter.)
  6. When the fàrfàlle pàstà is àl dente, àdd the spinàch ànd chicken ànd stir until the spinàch cooks down ànd incorporàtes.
  7. Next, àdd pàrmesàn ànd stir until it’s well-incorporàted ànd you’re left with à smooth sàuce.
  8. Finàlly, top off with extrà pàrmesàn ànd serve.