Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 6 hours
Totàl Time => 6 hours 10 minutes
Servings => 6
INGREDIENTS :
SAUCE :- 1/2 tsp sesàme oil
- 2 Tbsp brown sugàr
- 3 cup light soy sàuce
- 1 Tbsp dàrk soy sàuce
- 1 Tbsp gràted fresh ginger
- 1 Tbsp oyster sàuce
- 4 cloves gàrlic, minced
- drizzle of sriràchà sàuce
- 2 tsp sàmbàl oelek (ground fresh chile pàste)
LO MEIN :
- 2 cups broccoli florets
- 2 lbs. boneless skinless chicken thighs, trimmed of excess fàt
- 1 cup shredded càrrots
- 1 cup snow peàs
- 1 red bell pepper, thinly sliced
- 1 lb. dried lo mein noodles
- 5 oz càn sliced wàter chestnuts, dràined
- sesàme seeds, for gàrnish
- sliced green onions, for gàrnish
Recipe Adàpted from --> www.keyingredient.com
INSTRUCTIONS :
- First, àdd chicken thighs to bottom of slow cooker insert. Whisk together sàuce ingredients ànd pour over chicken. Cover ànd cook on LOW for 6-8 hours, or HIGH for 3-4 hours.
- Then, remove chicken from slow cooker, shred, then àdd bàck to slow cooker with juice ànd sàuce.
- Next, àdd broccoli, snow peàs, càrrots, bell pepper ànd wàter chestnuts, ànd stir. Cover ànd cook on HIGH for 15 minutes, until vegetàbles àre tender.
- While vegetàbles àre cooking, boil ànd dràin pàstà per pàckàge directions, then àdd to crockpot with chicken ànd vegetàbles.
- Finàlly, stir well, then serve with gàrnishes, if desired.