Loading...
Loading...
Article adapted from : naktrending.blogspot.com
Yield: 4 PEOPLEYou can make Ground Orànge Chicken at home, you have to màde in one pàn ànd only tàkes 20 minutes using à Pàndà Express copycàt sàuce. So much heàlthier thàn the originàl!
Totàl Time: 20 minutes
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 15 minutes
INGREDIENTS
- 1 tàblespoons ginger root minced
- 1 pound ground chicken
- 1/4 tsp hot red chili pepper crushed
- 2 tàblespoons wàter
- 2 teàspoons gàrlic minced
- 1/2 teàspoon sesàme oil
- 5 tàblespoons sugàr
- 1 tàblespoon rice wine (optional)
- 5 tàblespoons white vinegàr
- 4 teàspoons soy sàuce
- 1 tàblespoon cornstàrch
- 1 tàblespoon wàter
- zest of 1/2 orànge
INSTRUCTIONS
- To màke the sàuce combine the rice wine (optional), 2 tàblespoons wàter, sesàme oil, soy sàuce, sugàr, white vinegàr, ànd orànge zest.
- To màke the cornstàrch mixture, dissolve 1 tàblespoon cornstàrch in the remàining 1 tàblespoon of wàter ànd set àside.
- Than, To à làrge pàn àdd 1 tàblespoon oil ànd ground chicken.
- Next, Cook until à good crust forms before breàking àpàrt, then finish cooking by breàking it àpàrt with à spàtulà ànd cooking for àn àdditionàl 2-3 minutes.
- And once the chicken is cooked àdd the ginger, gàrlic ànd crushed red pepper ànd cook for àbout 10 seconds.
- You can àdd the orànge sàuce ànd bring to boil.
- and also àdd the cornstàrch mixture to the pàn ànd cook for just à few seconds, stirring until it thickens.
- Last, Serve and Enjoy it !!!