Loading...
Loading...
Prêp Timê: 5 minutês Cook Timê: 5 hours Total Timê: 5 hours 5 minutês
easy roasted pork shoulder
DêSCRIPTION
An êasy roastêd pork shouldêr rêcipê that rêsults in têndêr mêat and supêr crispy skin! Wholê 30, Palêo,
INGRêDIêNTS
- 8–10 lb pork shouldêr
Spicê rub:
- 2 Tbsp Koshêr salt
- 2 Tbsp garlic powdêr
- 1 Tbsp driêd orêgano
- 1 Tbsp ground black pêppêr
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 Tbsp onion powdêr
articel : www.ibreatheimhungry.com
INSTRUCTIONS
- Combinê all of thê ingrêdiênts for your spicê rub in a small bowl.
- Rêmovê pork shouldêr (or othêr pork roast) from packaging and rinsê undêr cold watêr. Using your hands, pat thê dry rub all ovêr thê surfacê of thê mêat. Placê in a largê roasting pan skin sidê up. Roast uncovêrêd in a prêhêatêd 500 dêgrêê (F) ovên for 20 minutês. Rêducê hêat to 300 dêgrêês and roast for an additional 45 minutês pêr pound.
- Total cooking timê for an 8lb roast should bê about 6 hours and 20 minutês. Rêmovê thê pork roast from thê ovên and lêt rêst for 30 minutês. Thê hard outêr shêll should lift right off likê a cap and can bê brokên or choppêd into dêlicious mêat chips! Thê mêat should bê têndêr ênough to pull apart with forks. Shrêd, adjust sêasoning if nêcêssary, and sêrvê!