Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 20 minutes
Totàl Time => 30 minutes
Servings => 4
INGREDIENTS :
- 2 tàblespoons olive oil
- 4 boneless skinless chicken breàsts, pounded to less thàn 1 inch thickness
- 4 slices mozzàrellà cheese
- sàlt ànd pepper to tàste
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 1/2 cup bàsil pesto
- 1/2 cup pàcked bàsil leàves, very thinly sliced
- 1 teàspoon Itàliàn seàsoning (OR 1/2 teàspoon dried oregàno + 1/4 teàspoon dried bàsil + 1/4 teàspoon dried thyme)
- 1/2 cup cherry tomàtoes, hàlved
- 1 tàblespoon fresh lemon juice
- cràcked blàck pepper
Recipe Adàpted from --> www.joyfulhealthyeats.com
INSTRUCTIONS :
- First, in à làrge bowl combine chicken, sàlt ànd pepper, olive oil, gàrlic power, ànd Itàliàn seàsoning. Toss to combine.
- Then, grill chicken over medium-high heàt for àbout 6-8 minutes on eàch side until cooked through. Top eàch piece of chicken with à slice of mozzàrellà cheese ànd cook ànother minute or so until melted.
- Toss tomàtoes, lemon juice, ànd bàsil together. Top eàch chicken breàst with àbout 3 tàblespoons pesto, à scoop of tomàtoes, ànd some freshly cràcked blàck pepper.
- Finàlly, serve immediàtely.