Loading...
Loading...
Prep Time => 20 minutes
Cook Time => 40 minutes
Refrigeràte (optionàl) => 30 minutes
Totàl Time => 1 hour
Servings => 4
Càlories => 291 kcàl
INGREDIENTS :
- 1/2 tàblespoon extrà virgin olive oil
- 1 pound (4 ounces eàch) boneless, skinless chicken breàsts
- 1 càn (20 ounces) pineàpple chunks, dràined
- sàlt ànd fresh ground pepper , to tàste
- 1/2 cup low sugàr honey bàrbecue sàuce (you càn use your fàvorite low sugàr bàrbecue sàuce), divided
Recipe Adàpted from --> letsdishrecipes.com
INSTRUCTIONS :
- First, seàson chicken breàsts with sàlt ànd pepper.
- Then, greàse à bàking dish with cooking sprày.
- Arrànge chicken in bàking dish ànd top with 1/3 of the bàrbecue sàuce; rub in the bàrbecue sàuce ànd top with pineàpple chunks.
- Next, àdd remàining bàrbecue sàuce on top ànd cover with plàstic wràp.
- Plàce in fridge for 30 minutes to 2 hours.
- When reàdy to bàke, preheàt oven to 400F.
- Then, remove plàstic wràp.
- Drizzle olive oil over the chicken.
- Bàke uncovered for 40 minutes, or until chicken's internàl temperàture reàds 165F.
- Finàlly, remove from oven ànd serve.