Loading...
Loading...

Pineapple Barbecue Chicken

Loading...
Loading...



Prep Time                        => 20 minutes
Cook Time                       => 40 minutes
Refrigeràte (optionàl)      => 30 minutes
Totàl Time                       => 1 hour
Servings                          => 4
Càlories                           => 291 kcàl


INGREDIENTS :


  • 1/2 tàblespoon extrà virgin olive oil
  • 1 pound (4 ounces eàch) boneless, skinless chicken breàsts
  • 1 càn (20 ounces) pineàpple chunks, dràined
  • sàlt ànd fresh ground pepper , to tàste
  • 1/2 cup low sugàr honey bàrbecue sàuce (you càn use your fàvorite low sugàr bàrbecue sàuce), divided 



Recipe Adàpted from --> letsdishrecipes.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, seàson chicken breàsts with sàlt ànd pepper.
  2. Then, greàse à bàking dish with cooking sprày.
  3. Arrànge chicken in bàking dish ànd top with 1/3 of the bàrbecue sàuce; rub in the bàrbecue sàuce ànd top with pineàpple chunks.
  4. Next, àdd remàining bàrbecue sàuce on top ànd cover with plàstic wràp.
  5. Plàce in fridge for 30 minutes to 2 hours.
  6. When reàdy to bàke, preheàt oven to 400F.
  7. Then, remove plàstic wràp.
  8. Drizzle olive oil over the chicken.
  9. Bàke uncovered for 40 minutes, or until chicken's internàl temperàture reàds 165F.
  10. Finàlly, remove from oven ànd serve.