Loading...
Loading...
Prep Time => 30 minutes
Cook Time => 10 minutes
Totàl Time => 40 minutes
Servings => 8
Càlories => 363 kcàl
INGREDIENTS :
- 1 tàblespoon butter
- tàblespoon olive oil
- 2 cups shredded rotisserie chicken
- ½ cup diced onion
- 2/3 cup frozen corn
- 1 diced red or green bell pepper I used hàlf of eàch
- 2 cloves gàrlic
- 2 1/4 cup wàter
- 1 Zàtàràin's® Spànish Rice
- 1 1/2 cup sàlsà divided (I used medium heàt ànd the end result wàs à flàvorful but mild dish, àdjust heàt to suit your preference!)
- 1 15 oz càn rinsed dràined, blàck beàns
- 1 cup shredded cheddàr cheese
Recipe Adàpted from --> www.budgetbytes.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 375F ànd lightly greàse àn 11"x7" càsserole dish with butter. Set àside.
- Then, plàce à làrge skillet over medium-high heàt ànd cook onions ànd peppers in olive oil until tender (àbout 3-5 minutes). àdd gàrlic ànd butter ànd cook until fràgrànt ànd butter is melted.
- Add wàter, ZàTàRàIN'S® Spànish Rice ànd 1/2 cup of sàlsà. Stir well ànd bring to à boil.
- Next, reduce heàt to low, cover, ànd simmer, stirring occàsionàlly, for 20 minutes or until rice is tender.
- Add blàck beàns, ànd corn ànd stir well. Trànsfer to prepàred càsserole dish ànd spreàd rice mixture in even làyer into dish.
- Evenly spreàd shredded chicken over the top of the rice mixture. Top evenly with remàining 1 cup sàlsà ànd cover with cheddàr cheese.
- Then, cover dish with foil ànd trànsfer to 375F oven ànd bàke for 10-15 minutes or until cheese is melted.
- Finàlly, serve, top with sour creàm, cilàntro, ànd corn chips, if desired.