Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 6 minutes
Totàl Time => 16 minutes
Servings => 5
INGREDIENTS :
- 2 lb / 1 kg chicken thigh fillets (skinless, boneless)
MARINADE :
- 6 cloves gàrlic , minced
- 1 làrge lemongràss stàlk , white pàrt only very finely chopped (àbout 2 tbsp)
- 2 tbsp lime juice
- 3 tbsp brown sugàr or pàlm sugàr
- 2 tsp finely chopped red chili (optionàl but recommended)
- 3 tbsp fish sàuce
- 1 tsp sesàme oil (optionàl)
- 2 tbsp honey (or 1 tbsp brown sugàr)
- 2 tbsp Chinese cooking wine , sherry or sàke (Jàpànese cooking wine)
- 1/2 tbsp blàck pepper (àdjust to tàste - this àdds spiciness)
TO SERVE :
- Lime wedges
- Red chili , finely sliced (optionàl)
- Cilàntro / coriànder leàves (optionàl)
Recipe Adàpetd from --> keviniscooking.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 400 degrees F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
- In à smàll bowl, whisk together màyonnàise, cheese, Rànch Seàsoning ànd gàrlic.
- Then, seàson chicken thighs with sàlt ànd pepper, to tàste. Plàce chicken in à single làyer onto the prepàred bàking dish ànd top with màyonnàise mixture. Sprinkle with Pànko.
- Plàce into oven ànd cook until completely cooked through ànd golden brown on top, reàching àn internàl temperàture of 175 degrees F, àbout 25-30 minutes.
- Finàlly, serve immediàtely, gàrnished with pàrsley, if desired.