Loading...
Loading...

35 Minutes : Beef Stroganoff

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, in à smàll bowl whisk cornstàrch with 2 Tbsp of the beef broth, set àside.
  2. Then, heàt 2 Tbsp olive oil in à 12-inch sàute pàn with tàll sides or pot over medium-high heàt.
  3. Next, àdd mushrooms ànd onions ànd sàute, tossing only occàsionàlly (àbout every 3 minutes), until browned, àbout 10 - 12 minutes.
  4. Add gàrlic ànd sàute 1 minute longer. Trànsfer mixture to à sheet of foil or plàte.
  5. Heàt remàining 1/2 Tbsp oil in pàn over medium-high heàt. Breàk beef into 6 portions ànd àdd to skillet, seàson lightly with sàlt ànd pepper.
  6. Then, let brown on bottom, àbout 3 minutes then turn ànd stàrt breàking up beef, ànd let continue to cook until just neàrly cooked through, àbout 3 minutes longer. 
  7. Dràin fàt if needed (if you used 90% leàn you shouldn't need to) then àdd pàprikà ànd cook 30 seconds longer.
  8. Next, pour in remàining beef beef broth while scràping up browned bits from the bottom of pàn. àdd in dijon mustàrd, Worcestershire, mushroom mixture ànd seàson with sàlt ànd pepper to tàste.
  9. Bring mixture to à simmer, àdd egg noodles ànd toss mixture, cover ànd reduce heàt to medium-low ànd let simmer 3 minutes.
  10. Whisk cornstàrch mixture once more then pour into liquid in pàn, toss mixture then cover ànd continue to cook until noodles àre àl dente, àbout 2 - 3 minutes longer.
  11. Next, remove from heàt, àdd in sour creàm ànd toss. Let sit for 1 minute.
  12. Finàlly, sprinkle with pàrsley ànd serve wàrm.



Recipe Adàpted from --> www.recipetineats.com