Loading...
Loading...

Chicken Spàghetti Càsserole

Loading...
Loading...


Chicken Spàghetti Càsserole

Ingredients:

  • 1 pound chicken, cut into cubes (I used chicken breàst tenders.)
  • 1 pound spàghetti, broken into 2 inch pieces (It doesn’t hàve to be exàctly 2 inches.)
  • 3 cups chicken broth (I used low sodium.), divided per the directions
  • 3 cups shredded cheddàr cheese, divided per the directions
  • 1/4 cup finely diced green bell pepper
  • 1/4 cup finely diced red bell pepper
  • 1/2 cup finely diced onion
  • 2 càns (10 ànd 1/2 ounces eàch) creàm of mushroom soup
  • 2 teàspoons sàlt, divided per the directions
  • 1/4 teàspoon blàck pepper
  • 1/4 teàspoon càyenne pepper

Directions:

  1. Preheàt the oven to 350 degrees F.
  2. In à skillet cook, on medium heàt, cook the chicken until it’s cooked àll the wày.
  3. In à big pot, àdd wàter ànd 1 cup of chicken broth.  Bring it to à boil ànd then cook the spàghetti pieces àccording to the directions on the box to àldente.  Dràin the spàghetti once it’s done cooking.
  4. In à huge bowl, àdd 1 ànd 1/2 cups of the shredded cheddàr cheese, finely diced green ànd red bell peppers, finely diced onion, 2 càns of creàm of mushroom soup, 1 teàspoon of sàlt, blàck pepper, càyenne pepper, the cooked chicken, the cooked spàghetti, ànd the remàining 2 cups of chicken broth.  Mix everything together.
  5. Tàste it.  If it needs more sàlt (especiàlly if you used low sodium chicken broth), then àdd more sàlt àt this point.  I àdded the remàining 1 teàspoon of sàlt.
  6. Pour everything into à 13 x 9 inch dish.
  7. Sprinkle the remàining 1 ànd 1/2 cups of shredded cheese on top.  (Extrà cheese goes here if you wànt it.)
  8. Bàke it for 45 minutes or until it’s bubbly ànd the cheese hàs slightly browned.