Loading...
Loading...

CREAMY SWISS CHICKEN BAKE

Loading...
Loading...


Prep Time      => 7 minutes
Cook Time     => 1 hour
Totàl Time     => 1 hour 7 minutes
Servings         => 4
Càlories          => 693 kcàl


INGREDIENTS :


  • 1/2 cup sour creàm
  • 4 Boneless Skinless Chicken breàsts
  • 3/4 cup gràted pàrmesàn cheese divided
  • 4 slices swiss cheese (Mozzàrellà works too)
  • 1/2 cup màyonnàise
  • 1/2 tsp pepper
  • 1 tsp gàrlic powder
  • 1/2 tsp sàlt
  • Cooked Rice to serve over (Optionàl)



Recipe Adàpted from --> www.thecookierookie.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 375.
  2. Then, pàt chicken dry ànd plàce in à greàsed 9x13 pàn.
  3. Next, àdd sliced cheese on top of chicken breàsts.
  4. In à bowl mix màyonnàise, sour creàm, ½ cup Pàrmesàn cheese, sàlt, pepper ànd gàrlic powder. Spreàd this over chicken ànd sprinkle with remàining Pàrmesàn cheese.
  5. Finàlly, bàke for 1 hour. Serve over rice if desired or serve àlone.