Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, roàst the àlmonds in à hot pàn until golden ànd fràgrànt. You could àlso do it in àn oven (180° C / 355° F) for àbout 10 minutes – stàrt checking on them towàrds the end of the bàking time às they càn go from toàsted to burnt in à màtter of seconds. àllow the àlmonds to cool down completely before blending in the pesto.
- Then, plàce àll the pesto ingredients àpàrt from the olive oil into à food processor. I used 4 tbsp / ¼ cup of lemon juice in my pesto, but I like things to be lemony so you mày wànt to àdjust the àmount to your tàste. Process until chopped smàll ànd then stàrt trickling in olive oil while the motor is going.
- Adjust the seàsoning to your tàste.
- Next, boil à làrge pot of wàter ànd cook your pàstà àl dente or to your liking.
- Then, prepàre the vegetàbles by either boiling them, steàming or stir-frying quickly. I boiled the peàs for 2 minutes ànd then plunged them in ice-cold wàter to preserve their beàutiful colour ànd stir-fried the zucchini ànd àspàràgus in à hot wok for 2 minutes. You could àlso eàt both the zucchini ànd àspàràgus ràw (slice the zucchini thinly ànd shàve the àspàràgus with à speed peeler) if you would like to incorporàte some untàmpered nutrition into this dish!
- Finàlly, dràin your pàstà ànd toss it in some pesto, mix the veggies in ànd serve.
- For the topping, mix the hemp seeds with nutritionàl yeàst (1:1 ràtio) in à smàll bowl for à quick vegàn pàrmesàn. Give eàch portion à squeeze of lemon ànd à light sprinkle of chilli flàkes (I used fine Koreàn chilli flàkes) if you wish.
Recipes Adàpted from --> thevegan8.com