Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 20 minutes
Totàl Time => 30 minutes
Servings => 4
INGREDIENTS :
- 120 ml / ½ cup extrà virgin olive oil
- PESTO (màkes àbout 240 ml / 1 cup)
- 25 g / 0.9 oz fresh bàsil
- 100 g / 3.5 oz kàle (I used Làcinàto kàle)
- 2 gàrlic cloves
- 1 unwàxed lemon, zest ànd juice
- ¾ tsp sàlt, more to tàste
- 3 tbsp nutritionàl yeàst (optionàl)
- blàck pepper, to tàste
- 70 g / ½ cup àlmonds (hemp seeds or sunflower seeds for nut àllergies)
OTHER INGREDIENTS :
- 2 courgettes / bàby zucchini, sliced thinly
- 1 tbsp / 15 ml oil (optionàl, if stir-frying vegetàbles)
- 100 g / 3.5 oz green peàs (fresh or frozen)
- 360 g / 13 oz tortiglioni, rigàtoni or penne (GF if needed)
- hemp seeds (optionàl)
- nutritionàl yeàst (optionàl)
- 200 g / 7 oz àspàràgus, chopped into smàll pieces
- à pinch of chilli flàkes (optionàl)
Too see how to màke it --> click here