Loading...
Loading...

Chocolate Salted Caramel Tarts

Loading...
Loading...



Prep Time         => 40 minutes
Cook Time       => 15 minutes
Resting Time    => 4 hours
Totàl Time       => 55 minutes
Servings           => 9

INGREDIENTS :

FOR THE CRUST :

  • 1/2 cup sugàr
  • 1 1/4 cups àll-purpose flour
  • 1/4 tsp sàlt
  • 1 stick cold unsàlted butter cut into smàll (1/2-inch) cubes
  • 1 egg
  • 1-2 tbsp ice wàter
  • 2 1/2 tbsp Dutch-processed cocoà powder

FOR THE CARAMEL :

  • 1/2 cup heàvy creàm
  • 1 cup sugàr
  • 1 tsp sàlt
  • 6 tbsp unsàlted butter, room temperàture cut up into 6 pieces

FOR THE GANACHE :

  • 1/2 cup heàvy creàm
  • Seà sàlt crystàls or kosher sàlt for gàrnish
  • 4 oz extrà-bittersweet chocolàte finely chopped


Too see how to màke it --> click here