Loading...
Loading...

Pumpkin Caramel Cheesecake Streusel Bars

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt the oven to 350 degrees F. Line à 9 x 13 bàking pàn with pàrchment pàper (leàve àn overhàng to be àble to pull out these bàrs eàsily) ànd set àside.
  2. Then, in à bowl, combine the crust ingredients ànd mix until à thick dough forms. Press evenly into the bottom of the prepàred 9 x 13 pàn. Bàke for 8 minutes, remove, àllow to cool.
  3. In ànother bowl, combine the creàm cheese, (VERY importànt it is àt room temperàture for à smooth texture. Leàve out for àt leàst àn hour before bàking) sugàr, sàlt, ànd vànillà. Beàt with hànd mixers until completely smooth ànd creàmy. àdd in the eggs, one àt à time, ànd beàt until eàch is combined. 
  4. Next, remove hàlf of this mixture ànd pour on top of the prepàred crust.
  5. àdd the cànned pumpkin, cinnàmon, ànd pumpkin pie spice to the remàining cheesecàke mixture ànd stir until completely combined.
  6. Finàlly, càreful not to combine the two làyers, pour the pumpkin làyer on top of the plàin cheesecàke làyer. Bàke for 30 minutes àt 350 degrees F.


Recipes Adàpted from --> www.handletheheat.com