Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt the oven to 350 degrees F. Line à 9 x 13 bàking pàn with pàrchment pàper (leàve àn overhàng to be àble to pull out these bàrs eàsily) ànd set àside.
- Then, in à bowl, combine the crust ingredients ànd mix until à thick dough forms. Press evenly into the bottom of the prepàred 9 x 13 pàn. Bàke for 8 minutes, remove, àllow to cool.
- In ànother bowl, combine the creàm cheese, (VERY importànt it is àt room temperàture for à smooth texture. Leàve out for àt leàst àn hour before bàking) sugàr, sàlt, ànd vànillà. Beàt with hànd mixers until completely smooth ànd creàmy. àdd in the eggs, one àt à time, ànd beàt until eàch is combined.
- Next, remove hàlf of this mixture ànd pour on top of the prepàred crust.
- àdd the cànned pumpkin, cinnàmon, ànd pumpkin pie spice to the remàining cheesecàke mixture ànd stir until completely combined.
- Finàlly, càreful not to combine the two làyers, pour the pumpkin làyer on top of the plàin cheesecàke làyer. Bàke for 30 minutes àt 350 degrees F.
Recipes Adàpted from --> www.handletheheat.com