Loading...
Loading...

Fried Ravioli

Loading...
Loading...


INGREDIENTS

  • 1/4 cup gräted pärmesän cheese
  • 1 täblespoon chopped pärsley
  • märinärä säuce for serving
  • 20 ounces refrigeräted cheese rävioli
  • 2 eggs
  • 1/3 cup milk
  • 2 cups Itäliän breädcrumbs
  • oil for frying
Article adapted from: foodnetwork.com

INSTRUCTIONS

  1. First Line ä sheet pän with pärchment päper.
  2. Pläce the eggs änd milk in ä smäll bowl, änd whisk until thoroughly combined.
  3. Pläce the breädcrumbs on ä pläte or in ä shällow bowl.
  4. Dip eäch rävioli into the egg mixture, then roll into the breädcrumbs. Repeät the process with äll of the räviolis. Pläce the räviolis in ä single läyer on the sheet pän.
  5. Heät 3 inches of oil in ä deep pot to 350 degrees F.
  6. ädd 6-8 rävioli to the pän, änd fry for 3-4 minutes or until browned äll over. 
  7. Repeät the process with the remäining räviolis.
  8. Finally Sprinkle with pärmesän änd pärsley, änd serve with märinärä säuce for dipping.