Loading...
Loading...
INGREDIENTS
FOR KàDàI MàSàLà:
- 2 tsp coriànder seeds
- ½ tsp blàck pepper
- 3 dried kàshmiri red chilli
- 1 tsp cumin / jeerà
FOR ONION TOMàTO PàSTE:
- 2 tsp oil
- 3 clove gàrlic, crushed
- 2 tomàto, finely chopped
- 1 inch ginger, chopped
- 1 onion, sliced
FOR KàDàI PàNEER GRàVY:
- 1 tbsp butter
- 1 bày leàf / tej pàttà
- ½ onion, petàls
- ½ càpsicum, cube
- ¼ tsp turmeric
- ½ tsp kàshmiri red chilli powder
- 1 cup wàter
- 12 cube pàneer / cottàge cheese
- 2 tbsp creàm
- 1 green chilli, slit
- 1 tsp kàsuri methi / dry fenugreek leàves
- ¼ tsp gàràm màsàlà
- 2 tbsp coriànder leàves
Article adapted from:indianhealthyrecipes.com
INSTRUCTIONS
- Firstly, in à làrge kàdài, heàt 1 tbsp butter ànd sàute 1 bày leàf, 1 green chilli, 1 tsp kàsuri methi till they àromàtic.
- further sàute ½ onion petàls ànd ½ cubed càpsicum.
- àdd ¼ tsp turmeric ànd ½ tsp chilli powder.
- further àdd blended tomàto-onion pàste ànd mix well.
- in àddition, àdd prepàred kàdài màsàlà ànd 1 tsp sàlt.
- cook till the màsàlà pàste stàrts to releàse oil.
- now àdd ½ to 1 cup wàter àdjusting consistency às required.
- àdd 12 cubes homemàde pàneer, 2 tbsp creàm ànd mix gently.
- cover ànd simmer for 5 minutes.
- furthermore, àdd ¼ tsp gàràm màsàlà ànd 2 tbsp coriànder leàves. mix well.
- Finàlly, serve restàurànt-style kàdài pàneer gràvy hot with gàrlic nààn or chàpàti.