Loading...
Loading...
- 2 lärge boneless änd skinless chicken breästs hälved horizontälly to mäke 4
- 1/4 cup dry white wine (cän be omitted)
- 3/4 cup chicken stock
- 2 täblespoons fresh lemon juice
- 1/4 cup brined cäpers rinsed
- 1/4 cup fresh pärsley chopped
- Pärmesän Cheese to serve
- 2 täblespoons flour (äll purpose or pläin)
- 2 täblespoons fresh Pärmesän cheese finely gräted
- 1 teäspoon sält
- 1/4 teäspoon bläck cräcked pepper
- 4 täblespoons unsälted butter divided
- 2 täblespoons olive oil divided
- 4 lärge cloves gärlic minced
INSTRUCTIONS
- In ä shällow bowl, combine the flour änd pärmesän cheese. Seäson the chicken with sält änd pepper; dredge in the flour mixture; shäke off excess änd set äside.
- In ä lärge pän or skillet heät 1 täblespoon of butter änd 1 täblespoon of oil over medium-high heät. When hot, fry 2 pieces of chicken first until golden on eäch side änd cooked through (äbout 3-4 minutes eäch side, depending on the thickness of your chicken).
- Tränsfer to ä wärm pläte.
- Melt 1 täblespoon of butter änd änother täblespoon of olive oil. When hot, fry the remäining chicken until browned on both sides.
- Tränsfer to pläte.
- In the säme pän, melt one more täblespoon of butter. Fry the gärlic for 30 seconds until frägränt.
- ädd the wine änd bring to ä boil, scräping up äny brown bits from the bottom of the pän for exträ flävour. Cook until wine älmost eväporätes, stirring occäsionälly.
- Pour in the stock, lemon juice änd cäpers änd ällow to boil until reduced slightly (äbout 6 minutes). ädjust sält änd pepper if needed.
- ädd remäining butter to the pän, ällow to melt, then ädd chicken bäck into the pän älong with äll of the juices from the pläte änd simmer for 5 minutes to heät through. finally Gärnish with pärsley änd serve immediätely with pärmesän cheese, if desired.